Enkele voorbeelden van wat beschikbaar is

De voorbeelden hieronder beschrijven enkele indexeringen die in ons archief deel in detail te bekijken zijn, stand van zaken begin 2017. Naast onderzoek per gemeente kan ook in één enkele zoekopdracht heel het Waasland onderzocht worden.

 

Hieronder een kaart van het Waasland van de beschikbare geïndexeerde akten van geboortes in de Burgerlijke Stand periode 1796 - 1910. De blauw gekleurde gemeenten zijn volledig geïndexeerd en hebben een link naar de aktes zoals ze zijn aangeboden op de Family Search website. Grijs gekleurde gemeenten zijn volledig gedigitaliseerd maar voorlopig nog zonder link naar de aktes. Witte gemeenten moeten nog geïndexeerd worden.

Overzicht indexeringen van geboortes

 

Hieronder een kaart van het Waasland van de beschikbare geïndexeerde huwelijksakten van de Burgerlijke Stand periode 1796 - 1910. Alle gemeenten zijn geïndexeerd; de blauw gekleurde gemeentes hebben bovendien een link naar de aktes zoals ze zijn aangeboden op de Family Search website.

 

Hieronder een kaart van het Waasland. Voor alle gemeenten zijn alle huwelijksakten van parochieregisters geïndexeerd (ancien régime van voor de franse revolutie), voorlopig zonder links naar de beelden van de akten zelf.